Resorten för de allra minsta

Upplevelser för små barn

Västervik Resort har välkomnat barnfamiljer sedan 1933. Därför kan vi erbjuda en riktigt bra semesterupplevelse för barn i alla åldrar. Här finns det massvis roliga saker att hitta på även för riktigt små barn. PS. Missa inte artiklarna om en heldag på resorten (för alla åldrar) och att maxa Lysse.

Ni väljer själva om ni vill skapa nya minnen med familjen eller nya vänner! Som förälder kan du alltid känna dig trygg och säker. Hela Västervik Resort är utformad med barnfamiljer i åtanke. Grillplatser och lekplatser är placerade intill varandra så du kan grilla medan barnen leker. Förresten, visste du att Västerviks största lekplats finns på resorten?

Lysse har kramkalas
Lysse

Du har väl inte missat Lysse? Lysse är världens snällaste säl och en riktigt hyvens prick. Han deltar på aktiviteter och är självklart redo för kramkalas! Utöver att kramas brinner Lysse för att arbeta för miljön och mot mobbning.

Aktiviteter

Barnaktiviteterna startar tidigt på morgonen och pågår ända till kvällen. Första aktiviteten startar 08:45 och den kvällsshowen startar 21:00 för att vara exakt. Allt roligt vi hittar på är väldigt uppskattat av både barn och föräldrar. Barnen får dessutom möjlighet att skaffa nya vänner från alla möjliga städer! Vårt fullspäckade aktivitetsschema för sommaren 2022 erbjuder upplevelser för alla smaker. Både actionfyllda och mer lugna aktiviteter som pyssel och skapande. Utforska det själv och se allt roligt! Nytt för i år är bland annat en höghöjdsbana för småbarn

Naturupplevelser i världsklass

Utöver vårt fullspäckade aktivitetsschema så finns det alltid 96 hektar mark att upptäcka. Det är en stor blandning av olika miljöer. Både klippor, strand, vatten och skog. En riktig outdoor-upplevelse för den lilla, och den stora! Att grilla korv och marshmallows i naturen är aldrig fel. Låt barnen leka på en lekplats du har uppsyn över medan maten förbereds.

Bad av alla möjliga slag

Du har aldrig långt till ett dopp på Västervik resort. För havsbad med mindre barn uppskattar föräldrarna oftast våra sandstränder över klippbad. Vårt äventyrsbad erbjuder bad både inomhus och utomhus. Du hittar både barnpool och jacuzzi här.

Nyheter: Hoppkuddeland och höghöjdsbana

År 2022 öppnar ett nytt hoppkuddeland. Nytt för i år är även våra höghöjdsbanor, här finns det banor med olika svårighetsgrader för olika åldrar. Ibland är barnen modigare än föräldrarna!

Andra upplevelser

En heldag på resorten
Något för alla, på riktigt! Oavsett när på dagen du vill hitta på något finns det mycket att välja mellan. Under sommaren är händer det saker mellan klockan 09-23. Både…
En dag i skärgården
5000 öar, kobbar och skär i Tjust skärgård Västerviks skärgård är fortfarande oförstörd, välmående och har vattenkvalitet i toppklass. Det är lätt att spendera en hel dag här, men du…
Personer som spelar volleyboll på strand
Så får du en perfekt baddag
Bad av alla möjliga slag Västervik Resort, tidigare Lysingsbadet, är sedan länge kända för badupplevelser utöver det vanliga. Här blandas härlig medelhavskänsla med vackra svenska klippor, öar och skär. Att…