Maxa Lysse

Bara goda minnen med världens snällaste säl

Lysse simmar upp ur Östersjön för att leka med barnen på Västervik Resort varje år. År 2022 är Lysse på besök här mellan v. 26 - v. 32.

Världens snällaste säl sprider god stämning och god kamratskap runt om på anläggningen. Han deltar på många aktiviteter och shower både dagtid och kvällstid. PS. Det finns mycket annat roligt för småbarn på resorten också!

Lysses hus
Lysses hus

I Lysses hus är det alltid bra stämning. När Lysse inte hittar på något annat roligt hittar du honom här. Men, nästan ännu roligare, så hittar du också massa nya vänner här. Här finns något skoj för alla smaker. Böcker, spel, pyssel och idrott bara för att ge en idé. Det anordnas också film- och spelkvällar i Lysses hus! På eftermiddagarna svänger Lysse alltid förbi här.

Lysse har kramkalas
Kramkalas

Både barn och vuxna är alltid välkomna på kramkalas med Lysse. Att kramas & peppas är nämligen hans favoritintresse. Lysse utlovar redan nu ett kramkalas före varje kvällsshow i sommar!

Kvällsshow och minidisco med Lysse

Trots att Lysse lekt med och kramat barnen under hela dagen har han gott om energi kvar på kvällen. Torsdag, fredag och lördag hittar du honom på minidiscot klockan 19.30. När Lysse svänger loss med labbarna är det svårt att stå still! Om du inte får nog av Lysse får du en till chans redan klockan 21.00 samma kväll!

Aktiviteter & bad

Under dagen älskar Lysse att delta på alla möjliga lekar och äventyr. På sommarens aktivitetsschema hittar du mer information. Att Lysse älskar att bada är kanske inte så konstigt. Han är ju ändå en säl. Gör honom sällskap och lek i vattnet! Lysse älskar både havs- och poolbad. Det går ju inte vara badkruka och säl!

Bra värderingar

Att alla barn ska må bra är det viktigaste för Lysse. En av Lysses hemligheter för att alltid sprida bra energi är att krama barnen som är ledsna. Han arbetar för miljön och mot mobbning. En riktigt hyvens prick helt enkelt. Att värna om sitt hem, Östersjön, är en riktig hjärtefråga för Lysse. Han är evigt tacksam om du kan hjälpa honom simma tryggt genom att rena Östersjön och sortera dina semestersopor.

Ta med Lysse hem

Du kan faktiskt ta med Lysse hem både mentalt och fysiskt. Mentalt på det sätt att du fortsätter värna om miljön och vara en bra vän även på hemmaplan. Det finns även möjlighet att köpa en alldeles egen mini-Lysse i gosedjurs-format. Ett bra sätt för att minnas alla fina minnen och nya vänner från Västervik Resort!

Andra upplevelser

En heldag på resorten
Något för alla, på riktigt! Oavsett när på dagen du vill hitta på något finns det mycket att välja mellan. Under sommaren är händer det saker mellan klockan 09-23. Både…
En dag i skärgården
5000 öar, kobbar och skär i Tjust skärgård Västerviks skärgård är fortfarande oförstörd, välmående och har vattenkvalitet i toppklass. Det är lätt att spendera en hel dag här, men du…
Personer som spelar volleyboll på strand
Så får du en perfekt baddag
Bad av alla möjliga slag Västervik Resort, tidigare Lysingsbadet, är sedan länge kända för badupplevelser utöver det vanliga. Här blandas härlig medelhavskänsla med vackra svenska klippor, öar och skär. Att…