En heldag på resorten

Något för alla, på riktigt!

Oavsett när på dagen du vill hitta på något finns det mycket att välja mellan. Under sommaren är händer det saker mellan klockan 09-23. Både aktiva och mer avslappnande aktiviteter. Mer än vad som ryms på bara en dag.

Hela resorten är byggd för familjeupplevelser och oavsett väder finns det roliga saker att göra! Nedan går vi igenom förslag på aktiviteter att fylla era dagar med. Missa inte våra tips för dagsutflykter i Småland eller en dag i skärgården om du mot förmodan vill lämna resorten en stund.

Personer som spelar volleyboll på strand
På förmiddagen

För dig som vill starta dagen med en lugn stund i naturen är det bara att bege dig ut bland 96 hektar mark. En favorit är Korpaholmarna som utgörs av sju öar sammanflätade med lika många träbroar. Här kan du enkelt hitta en avskild plats för att slappna av i förmiddagssolen. Denna möjlighet är unik för Västervik Resort Om du föredrar att starta dagen aktivt är ett padel-pass eller några matcher beachvolleyboll ett bra sätt. Ta ett uppfriskande dopp medan du ändå är igång! Om det skulle regna är Lysses hus och kaféerna öppna. Äventyrsbadet bjuder också på bad under tak. Och vad gör egentligen lite regn när det finns massa roliga rutschkanor och man redan är blöt? Det sägs ju också att fiskarna nappar som bäst när det regnar.

Äventyrsgolf
På eftermiddagen

Efter en god lunch i någon av våra tre restauranger är hela familjen redo för nya upplevelser. På eftermiddagen kan ni bland annat spela minigolf, långgolf (9 hål) eller footgolf. Äventyrsgolfen är inbäddad i en asiatisk trädgård. Ifall växter lockar mer än golf för vissa är det med andra ord inga problem att sällskapet delar upp sig! Ett par timmar efter lunch är det dags att ta en sväng förbi någon av alla glasskiosker! Varför inte avnjuta glassen på stranden i samband med ett havsdopp?

På kvällen

I början av veckan är Äventyrskvällen en favorit för lite äldre barn. Trubadur Ragge är en favorit hos alla åldrar. Att uppleva solnedgången tyst flytandes på en kajak i skärgården rekommenderas starkt för naturälskaren! Från torsdag till lördag bjuds det på ett fullspäckat kvällschema i Arenan. Kvällen börjar med minidisco med Lysse och showartisterna. Direkt efter drar Ministarsuppträdandet igång. Kvällen avslutas med Västerviks Resorts stora show!

Vatten-rutschkana inomhus
Vid regn

Om det skulle regna är Lysses hus och restaurangerna öppna. Upplevelsebadet bjuder också på bad under tak. Och vad gör egentligen lite regn när det finns massa roliga rutschkanor och man redan är blöt? Om du vill koppla av i relaxen passar det utmärkt vid regn. Det sägs ju också att fiskarna nappar som bäst när det regnar.

Andra upplevelser

En heldag på resorten
Något för alla, på riktigt! Oavsett när på dagen du vill hitta på något finns det mycket att välja mellan. Under sommaren är händer det saker mellan klockan 09-23. Både…
En dag i skärgården
5000 öar, kobbar och skär i Tjust skärgård Västerviks skärgård är fortfarande oförstörd, välmående och har vattenkvalitet i toppklass. Det är lätt att spendera en hel dag här, men du…
Personer som spelar volleyboll på strand
Så får du en perfekt baddag
Bad av alla möjliga slag Västervik Resort, tidigare Lysingsbadet, är sedan länge kända för badupplevelser utöver det vanliga. Här blandas härlig medelhavskänsla med vackra svenska klippor, öar och skär. Att…