5 Adrenalinkickar

Maxade äventyr som får hjärtat att pumpa

Actionfyllda aktiviteter råder det inte brist på här. Resorten har utformats med barnfamiljen i åtanke och det finns gott om häftiga upplevelser för olika åldrar.  

Samtliga äventyr som listas nedan är utomhusupplevelser. Efter en dag med mycket puls rekommenderar vi en perfekt baddag.

1. Årets nyhet 2022: Höghöjdsbanor

Att gå höghöjdsbana är en naturupplevelse, men inte av det lugnaste slaget. Välkommen att få adrenalinet att kicka i våra fyra nya höghöjdsbanor med olika svårighetsgrader. Banorna har olika höjd samt är mellan 20-140 meter. En av banorna är för små barn. Här arrangeras även escape room, ett race mot klockan där ett mysterium måste lösas för att ta sig ut ur rummet. Här krävs lugn för att metodiskt samarbeta för att vinna, vilket inte är det enklaste när klockan tickar. Det finns också möjlighet för spännande lagkamper!

Vänner som paddlat SUP till en klipphäll
2. Kajak & SUP

På resorten kan du hyra både kajak & SUP. Det finns även roliga kajakkurser för barn och vuxna. Utforska Västervik skärgård så nära vattnet du kan komma utan att simma! Antingen i en kajak eller på en SUP. Du har över 5000 öar, kobbar och skär att utforska! Ta med en matsäck och gå i land på ett skär. Glöm inte solskydd, solen reflekteras i vattnet.

Barn utklädda till pirater som tittar på en skattkarta
3. Piraternas skattjakt

Att uppleva en skattjakt är väl allas dröm! Snacka om adrenalinkickar. Piraternas skattjakt innebär att alla barn förvandlas till pirater som hjälper att återfinna skatten. Det är den onda kaptenen Blodtand som rövat bort Västerviks resorts skatt.

Barn utklädda till troll i skogen
4. Skogstrollens äventyr

Det är något oknytt i skogen som ställer till oreda på resortens område. Alla barn förvandlas till troll som ger sig ut på äventyr där dom bland annat träffar trollmor.

5. Äventyrskväll

Äventyrskvällen på Västervik Resort riktar sig mot lite äldre barn, mellan 8-15 år. Kvällen spenderas i naturen med femkamp och en lektion i att tända lägereld. Det smaskas massvis med korv och Lysse-smores. Detta är ett utmärkt sätt att träffa kompisar för livet!

Andra upplevelser

En heldag på resorten
Något för alla, på riktigt! Oavsett när på dagen du vill hitta på något finns det mycket att välja mellan. Under sommaren är händer det saker mellan klockan 09-23. Både…
En dag i skärgården
5000 öar, kobbar och skär i Tjust skärgård Västerviks skärgård är fortfarande oförstörd, välmående och har vattenkvalitet i toppklass. Det är lätt att spendera en hel dag här, men du…
Personer som spelar volleyboll på strand
Så får du en perfekt baddag
Bad av alla möjliga slag Västervik Resort, tidigare Lysingsbadet, är sedan länge kända för badupplevelser utöver det vanliga. Här blandas härlig medelhavskänsla med vackra svenska klippor, öar och skär. Att…