Välkommen till Västervik Resort, ta av dig skorna, varva ner, njut!

Hos oss hittar du den optimala helhetslösningen, massor av olika boenden att välja mellan, härlig mat, aktiviteter för alla åldrar, prima bad och proffsiga kvällsshower. Allt- i- ett, mitt i Smålands vackraste skärgård, med sommarstaden Västervik på gångavstånd och med Astrid Lindgrens Värld på en knapp timmes bilavstånd.

Västervik Resort är en av Sveriges största camping-resortanläggningar. En fräsch och naturskön minidestination, strax utanför Västerviks stadskärna, som erbjuder boende i stugor, camping, villavagnar, lägenheter och vandrarhem. Här ryms allt du kan önska dig för en trygg och aktiv familjeupplevelse i Västervik, inklusive ohejdat med bad utom- och inomhus, tre temarestauranger, en butik och gratis servicehus – allt för att maxa kvalitetstiden tillsammans. Självklart hittar du även gott om gröna grill-och-chill-platser vid havet.

Och du – det är få som slår oss på fingrarna när det gäller kul aktiviteter på barnsemestern! På Västervik Resort är ingen dag den andra lik och äventyret startar direkt när du vaknar. Varva bad-bonanza från släta hällar och stränder med inomhusbad i vårt uppvärmda Upplevelsebad. Låt familjens minsta uppleva stora äventyr i Lysseklubben och spralla loss på några av Sveriges coolaste lekplatser. Äldre barn kan bespetsa sig på äventyrsgolf, zipline, lägerkvällar, disco och en massa annan action. På kvällarna gungar ni alla i takt till gratis, proffsiga scenshower.

Fullvuxna semesterfirare brukar även gilla vårt fräscha spa, quizen, vår 9-håls golfbana och alla fina promenadslingor… för att göra en lång lista kort. På Västervik Resort händer allt. Eller inget. Det är ju ändå semester!

Läs mer Stäng
EVENEMANG

Sverige Dansar 25-28 juni 2020

2020 års dansfest i Västervik

Vi samlar vi hela danssverige till tre härliga dagar fyllda med workshops, kurser och kvällsdanser. För dig som vill lära dig mer om salsa, bugg, bachata och fox är det här en festival du inte vill missa. Du kan gå nybörjarkurser och lära dig en helt ny dansgenre eller utveckla dig inom din danstyp med landets och några av världens bästa instruktörer. Alla som gillar dans är välkomna, tävlingsdansare såväl som socialdansare.

Bokningen för 2020 har öppnat och läs gärna mer på www.sverigedansar.se

HojRock 16-18 juni 2022

Vi är laddade, redo och förväntansfulla för att leverera ett HojRock och en hojträff bättre än någonsin på Västervik Resort.

Högsäsongsdeal på Upplevelsebadet

Bo 7 nätter under högsäsong så ingår 1 familjebiljett till Upplevelsebadet

Bo hos oss i minst 7 nätter så ingår en familjebiljett till Upplevelsebadet, helt gratis under högsäsong. Bokar du 14 nätter ingår 2 biljetter och så vidare. Biljetten får du vid incheck och kan användas när du vill under din vistelse. Gäller ordinarie öppettider under högsäsong.

Välkommen att kasta dig ut i Medelhavet!

 

Kom ombytt till Upplevelsebadet

Hela familjen ombytt= 50kr rabatt på familjebiljetten

Byter ni om hemma i stugan eller husvagnen och kommer i era badkläder får ni 50kr avdrag på familjebiljetten.

Sverige Dansar 25-28 juni 2020
HojRock 16-18 juni 2022
Högsäsongsdeal på Upplevelsebadet
Kom ombytt till Upplevelsebadet
Nyheter
Sommarjobba med oss!
Vi söker engagerade medarbetare som vill sommarjobba på Sveriges bästa resort! Vi söker dig som är serviceinriktad, pålitlig, ordningsam, social, glad…
Inspiration
Allt-i-ett för 5-stjärnig avkoppling
Här hittar du nämligen den optimala helhetslösning en barnsemester i Sverige med massor av olika boenden att välja mellan, härlig…
Inspiration
En svensk klassiker est.1933
Familjens favorit i 86 år Sommaren 1933 uppmäts det svenska värmerekordet på 38 grader som gäller än idag. Kanske är…
Inspiration
Bra boende för alla smaker
På Västervik Resort kan du vara säker på att hitta ett boende som passar dig – oavsett om du anländer…
Nyheter
Västervik Resort tar över Hojrock
Västervik Resort AB och Seaport Västervik AB har arrangerat HojRock tillsammans i 2 år. Fr.om. 1 november övertar Västervik Resort…
”En mycket trevlig camping för alla åldrar ett STORT PLUS för fräscha servicehus och den trevliga städpersonalen”
-Ingela Berg, Facebook

Njut av Västerviks atmosfär och vackra Tjust skärgård

Västervik är Skärgårdsstaden i Småland. Här finns 5000 öar, kobbar och skär. Men också en levande stad året runt med shopping, restauranger, nöjen, evenemang och aktiviteter. Vår vackra natur gör oss också till en av Sveriges vassaste outdoordestinationer. Här är förutsättningarna perfekta för fiske, klättring, kajak, vandring och dykning. Låt dig inspireras i vår guide så hoppas vi att du snart är här på riktigt!

Västervik och Tjust skärgård når du enkelt till fots, med cykel, med buss, båt eller taxi direkt från oss.