Hojrock lever vidare på Västervik Resort. -Vi är jätteglada att få ta över som arrangörer, säger Gunnar Boman, VD

Västervik Resort AB och Seaport Västervik AB har arrangerat HojRock tillsammans i 2 år. Fr.om. 1 november övertar Västervik Resort AB arrangemanget i sin helhet.

Efter att ha arbetat med HojRock i över tjugo år känner Peter Gustafsson att det var dags att överlåta evenemanget på någon annan. Det har varit en tanke som vuxit fram under några år och kraften för att driva och utveckla evenemanget är inte lika stark som tidigare. Det har funnits ett antal intressenter och Västervik Resort är en av dem. Vid en genomgång om fördelar och nackdelar har vi kommit fram till att detta är den bästa lösningen. Framför allt för att säkra att evenemanget finns kvar i Västervik. HojRock  bidrar till säsongsförlängning för Västervik Resort och är ett viktigt event för hela destinationen.

I dag har besökarna en stor efterfrågan på bekvämt boende och Västervik Resort har de bekvämligheter som efterfrågas. Västervik Resort har en infrastruktur som gör det enklare att arrangera stora event. Västervik Resort och Seaport är överens om att en sammanslagning med rätt kunskapsöverföring kommer att skapa bättre förutsättningar för HojRock och stärka erbjudandet till besökarna.

Vi tror att vi har hittat en lösning för HojRock som garanterar att det stannar kvar i Västervik och som ger nya förutsättningar att utveckla eventet. Peter kommer att arbeta tillsammans med Västervik Resort t.o.m. genomförandet av 2019 års HojRock.

Bokning och försäljning av 2019 års HojRock startar i början av november.

För ytterligare information kontakta Peter Gustafsson 070-652 70 30 och Gunnar Boman 070-580 62 22