Pressmeddelande från Västerviks kommun-

Efter att Gunnar Boman tidigare under året meddelade att han slutar som VD på Västervik Resort har ägaren Västerviks kommun och bolagsstyrelsen genomfört en chefsrekrytering som nu är klar. Ny VD i bolaget är Tommy Abrahamsson, en 47 år gammal rutinerad ledare och verksamhetsutvecklare som arbetat hela sitt liv i besöksnäringen i Sverige.

Det är en gedigen karriär från framför allt besöksnäringen runt våra svenska fjäll som Tommy Abrahamsson har bakom sig, med VD- och verksamhetschefsposter på bolag som Skistar, Holiday Club och Nolia.

Det här är verkligen jätteroligt och ett riktigt spännande uppdrag, att få jobba med en resort som har Sveriges allra finaste läge går inte att tacka nej till, säger Tommy Abrahamsson på telefon från Åre.

Vi har hittat en VD som delar vår syn på utveckling och framåtanda och jag är övertygad om att han kommer att leda en mycket spännande utveckling i vår verksamhet, säger Pontus Larsson, ordförande Västervik Resort AB:s styrelse (S).

Jag tycker att det är glädjande att vi i vårt kommunala resortbolag kan attrahera den här typen av talang och kraft och jag ser mycket positivt på framtiden i Västervik Resort, säger Västerviks kommunstyrelses ordförande Dan Nilsson (S).

Tommy Abrahamsson kommer inom kort att börja veckopendla och börja sitt jobb som verkställande direktör på kommunägda Västervik Resort AB 6 december, för att sedan flytta med sin familj från Åre till Västervik i sommar eller under nästa höst.

Välkommen Tommy!