Boka Online
Boendeform:
Ankomst
Välj datum
Avresa
Välj datum

Från medelhavet till Svenska klassiker!

Njut av god mat och dryck hos oss!

Njut av god mat och enkelhet på semestern. Hos oss finns tre restauranger varav vi driver två i egen regi, allt för att du ska få nya smakupplevelser varje dag!

Restaurang Tapas& Cava 0490-25 80 24 bjuder medelhavsinspirerad mat lagad av våra egna spanska kockar. Njut av klassiska tapasrätter ackompanjerad av en kall cava eller välj en paella från vår ala carte meny eller varför inte dagens lunch på terrassen med utsikt över Lucerna fjärden. På kvällarna lägger vi på vita dukar och bjuder a´la carte med svenska klassiker och medelhavsinspirerade rätter.

Restaurang Topolino 0490-25 80 27 hyllar det italienska köket. Här serveras pizza och vällagad pasta men också en härliga hamburgare. Missa inte den här oasen mitt i den asiatiska trädgården! Kom och ta ett glas i vårt italienska vardagsrum och njut av den trevliga atmosfären.

Restaurang Skärgårdsvillan drivs i dagsläget av Monir Nison och de serverar a´la carte meny med fokus på lokala råvaror. Du når skärgårdsvillan på nummer 0490-258031

 

 

Webbkontakt hemsida Annika Källmark 0490-25 80 00

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen på vår sida. - Läs mer
Jag godkänner