Nya restaurangkoncept på Västervik Resort

Utifrån vårt arbete med att höja gästupplevelsen på anläggningen har vi letat efter en restauratör som kan förverkliga kvalitetshöjningen tillsammans med oss efter att ha drivit restaurangerna på området själva under ett par år.

Valet föll på restaurang Guldkant som partner och de presenterade tre genomtänkta koncept som kommer att höja matupplevelsen både för boende gäster och för Västerviksbor som besöker Västervik Resort. I juni 2023 gör Guldkant entré på Västervik Resort med tre nya restauranger, foodmarket med pick up och tillhörande after beach-del.

Alla tre restauranger får olika inriktningar och utbud, gemensamt för dem är Guldkants tydliga DNA med god mat, trevlig miljö, avspänd service, skön musik och trivsam stämning.
I sann Guldkants-anda kommer självklart restaurangerna att genomgå en del renoveringar och förvandlas till härliga ställen för semesterhäng, med nya koncept.

Guldkants ambition är att göra något som ingen annan gör på klassiska semesteranläggningar där vi ska skapa moderna, spännande restaurangupplevelser för Västervik Resorts gäster och destinationens besökare.

 

 

 

 

 

Här hittar du allt som behövs för en bekväm och trevlig vistelse på campingen.

Vi säljer ett stort utvalt av dagligvaror, inklusive mejeriprodukter, charkuterier, nybakat bröd, kött, färdiga måltider, pasta, ris, smaktillsatser, grönsaker, frukt, te, kaffe, vatten, läsk och fikabröd. Vi säljer även glass, chips, godis, choklad, tidningar, cigaretter, snus, skönhetsprodukter, barnleksaker, engångsartiklar, cider, lättöl och vin, djurmat, samt städning och campingprodukter.

Dock är det inte allt! Det finns en glassbar som serveras kulglass, mjukglass, pinn-glass, vatten, läsk och kaffe.

Njut av god mat på semestern!

En god natts sömn efter restaurangbesöket

Efter god mat behöver man en skön natts sömn. Kika gärna in på våra olika boendealternativ

Boka boende Läs mer om boende