Viktig information om covid-19
Vi värnar om att skapa en säker och trygg miljö för våra gäster och medarbetare. Västervik Resort håller verksamheten öppen efter myndigheternas rekommendationer och har vidtagit en rad åtgärder för att öka säkerheten och minska spridningen av virus Covid-19.

Tre unika restauranger i Västervik

Njut av god mat och enkelhet på semestern. Hos oss finns tre unika restauranger med härliga matupplevelser och aktiviteter.

Beställ med fördel Take Away 2021 och avnjut din måltid med gott avstånd i ditt eget boende!

I vissa fall kan det förekomma vaccinationsbevis vid besök på aktiviteter, restauranger och i badet.

 

Restaurang Tapas& Cava 0490-25 80 24

På restaurang Tapas erbjuder vi dagens lunch, fika, enklare maträtter i anslutning till Upplevelsebadet och a´la carte på kvällen. Avnjut en härlig räckmacka och ett glas på Västerviks soligaste terrass.

Restaurang Topolino 0490-25 80 27

Här hyllar vi det italienska köket. Här serveras pizza och vällagad pasta men också en härliga hamburgare. Missa inte den här oasen mitt i den asiatiska trädgården! Kom och ta ett glas i vårt italienska vardagsrum och njut av den trevliga atmosfären.

Krabbes Pub & Restaurang 0490-25 80 31

Krabbes utgör navet i vårt nya aktivitetsområde.  Här serverar vi gott käk, fika och glass efter padel, golf, kajakturen eller lekplatshänget. Vi erbjuder fler aktiviteter på plats som boule, shuffleboard och dart.

Läs mer Stäng

Här hittar du allt som behövs för en bekväm och trevlig vistelse på campingen.

Vi säljer ett stort utvalt av dagligvaror, inklusive mejeriprodukter, charkuterier, nybakat bröd, kött, färdiga måltider, pasta, ris, smaktillsatser, grönsaker, frukt, te, kaffe, vatten, läsk och fikabröd. Vi säljer även glass, chips, godis, choklad, tidningar, cigaretter, snus, skönhetsprodukter, barnleksaker, engångsartiklar, cider, lättöl och vin, djurmat, samt städning och campingprodukter.

Dock är det inte allt! Det finns en glassbar som serveras kulglass, mjukglass, pinn-glass, vatten, läsk och kaffe.

En god natts sömn efter restaurangbesöket

Efter god mat behöver man en skön natts sömn. Kika gärna in på våra olika boendealternativ

Boka boende Läs mer om boende