Viktig information om covid-19
Vi värnar om att skapa en säker och trygg miljö för våra gäster och medarbetare. Västervik Resort håller verksamheten öppen efter myndigheternas rekommendationer och har vidtagit en rad åtgärder för att öka säkerheten och minska spridningen av virus Covid-19.

Naturnära konferens i Småland

Åk på konferens i Småland på Sveriges bästa resortanläggning!

I härliga Tjust skärgård i Västervik finner du fräscha konferenslokaler med en unik närhet till havet och naturen. Du bor i mysiga stugor precis vid havet när du och dina kollegor anordnar konferens i Västervik. Ät spännande mat som gör att du får en total upplevelse för gom och själ.

Boka din konferens i Västervik idag

Boka gärna till något av våra relaxpaket där du kan unna dig själv och dina kollegor en skön och avkopplande after-work. Upplevelsebadets relax och spa står redo för en härlig resa som tar dig mot Medelhavet med ett turkiskt haman, romerskt bad och flera olika bastutyper.

För mer Information och bokning:
Kontakta Anki Andersson på 0490-258018 eller Annika Källmark på 0490-258011

Få ut det mesta av din konferens i Småland

Boka gärna till vårt Sauna-paket där du kan drömma dig bort i Jacuzzin – eller varför inte kasta dig ut i Östersjön direkt från bryggan eller välj till Upplevelsebadets relax och spa för att få en upplevelse utöver det vanliga i vårt medelhavsinspirerade bad med relaxavdelning.

Spela långolf på vår 9-hålsbana, äventyrsgolf eller varför inte utmana kollegorna i en hisnande Zipline tur.

Detta och mycket mer kan vi erbjuda just dig så tveka inte att kontakta oss för mer information.

Vi skräddarsyr konferensen för dig!

Läs mer Stäng
Bild 1/13
Bild 2/13
Bild 3/13
Bild 4/13
Bild 5/13
Bild 6/13
Bild 7/13
Bild 8/13
Bild 9/13
Bild 10/13
Bild 11/13
Bild 12/13
Bild 13/13