Viktig information om covid-19
Vi värnar om att skapa en säker och trygg miljö för våra gäster och medarbetare. Västervik Resort håller verksamheten öppen efter myndigheternas rekommendationer och har vidtagit en rad åtgärder för att öka säkerheten och minska spridningen av virus Covid-19.
MENY
Stäng

HojRock på Västervik Resort

I sommarstaden Västervik anordnas en blandträff för hojåkare och hojklubbar från hela Nordeuropa. Sedan starten 1997 har den vuxit till ett av Nordens största hojevenemang.

År 2019 tar vi över evenemanget Hojrock med en ambition att höja ribban och locka hit fler besökare, både lokala och tillresta. Vi behöver göra an förstärkning både på artistsidan och utveckla mässområdet och vi kom en bra bit på väg 2019. 2020 blir året som vi tar ett ännu större grepp och vässar till konceptet ytterligare.

HojRock har också utvecklats till Sveriges stora klubbträff. Hojklubbar förbokar egna camps. Vi bygger ett Hoj-Sverige i miniatyr.

Hojrock består av flera olika delar. Träffen som är evenemangets kärna, konserterna med dom bästa artisterna, mässan med utställare och kortegen genom centrala Västervik inför 25.000 personer. Här träffar du generalagenter och importörer som kommer med de senaste hojarna som du kan se och provköra på plats. Vi har en av Sveriges modernaste campingar med all service. Vi välkomnar alla hojåkare och intresserade till Sveriges största mc-träff.

Bokningen för 2020 har öppnat och du kan läsa mer om evenemanget här www.hojrock.se