MENY
Stäng

HojRock på Västervik Resort

I sommarstaden Västervik anordnas en blandträff för hojåkare och hojklubbar från hela Nordeuropa. Sedan starten 1997 har den vuxit till Nordens största hojevenemang med 14 000 besökare och 25 000 åskådare på kortegen genom Västervik.

År 2019 tar vi över evenemanget Hojrock med en ambition att höja ribban och locka hit fler besökare, både lokala och tillresta. Vi behöver göra an förstärkning både på artistsidan och utveckla mässområdet.

HojRock har också utvecklats till Sveriges stora klubbträff. Över 100 klubbar förbokar egna camps. Vi bygger ett Hoj-Sverige i miniatyr.

Hojrock består av flera olika delar. Träffen som är evenemangets kärna, konserterna med dom bästa artisterna, mässan med utställare och kortegen genom centrala Västervik inför 25.000 personer. Här träffar du generalagenter och importörer som kommer med de senaste hojarna som du kan se och provköra på plats. Vi har en av Sveriges modernaste campingar med all service. Vi välkomnar alla hojåkare och intresserade till Sveriges största mc-träff.

Bokningen för 2019 har öppnat och du kan läsa mer om evenemanget här www.hojrock.se