Viktig information om covid-19
Vi värnar om att skapa en säker och trygg miljö för våra gäster och medarbetare. Västervik Resort håller verksamheten öppen efter myndigheternas rekommendationer och har vidtagit en rad åtgärder för att öka säkerheten och minska spridningen av virus Covid-19.

Badplats i Småland – något för alla!

Hos oss finns många valmöjligheter. För dig som vill ligga i sanden och lapa sol för att sen ta ett bräckt bad passar den stora eller lilla sandstranden utmärkt. Du hittar vår stora strand utanför Upplevelsebadet och här finns glasskiosk, toaletter och badramp.

Lilla stranden ligger nere vid Saunan och erbjuder ett lite lugnare bad och familjemys. Fler sandmöjligheter hittar du nere vid Kapell, Timmerbyn och bakom den asiatiska trädgården.

Gillar du klippor och tång rekommenderar vi Korpaholmarna med sitt fina ösystem, sammanlänkat med träbroar. Här kan du hitta en egen udde att husera på hela dagen och njuta av vackra Västerviks skärgård. På första ön hittar du ett torrdass och soptunnor. Fler härliga klippbad hittar du bakom Upplevelsebadet eller nedanför Äventyrsgolfen.

Fantastisk badplats i Småland

Östersjön erbjuder behagliga badplatser i Småland med sitt bräckta och klara vatten. Blåstången kittlar gott under fötterna och sjögräset glänser grönt och friskt.

Vart du än väljer att bada så tänk på vår miljö och ta med dig ditt skräp och kasta i våra sopstationer på vägen hem.

Läs mer Stäng
Bild 1/10
Bild 2/10
Bild 3/10
Bild 4/10
Bild 5/10
Bild 6/10
Bild 7/10
Bild 8/10
Bild 9/10
Bild 10/10