Viktig information om covid-19
Vi värnar om att skapa en säker och trygg miljö för våra gäster och medarbetare. Västervik Resort håller verksamheten öppen efter myndigheternas rekommendationer och har vidtagit en rad åtgärder för att öka säkerheten och minska spridningen av virus Covid-19.

Konferens, event och gruppresor!

Klass- och konferensresor
Som du förstår fungerar delar av det varierade resort-konceptet även finfint för att sy ihop en omväxlande och kul klassresa, gruppträff eller konferens året runt, helt efter din grupps önskemål. Och vår erfarenhet på området är lång, liksom vår lista över duktiga samarbetspartners.

Lugnt, aktivt, vuxet eller barnvänligt? Förutom de aktiviteter som finns naturligt på Västervik Resort kan vi erbjuda allt från femkamp, lägerelds-häng, kajakpaddling, stand up paddle, örn- och sälsafari, 4 st Padelbanor, shuffleboard, boule, stadsvandring i Västervik, havsfiske och mycket annat.

Boendet sker i Västervik Resorts fräscha och funktionella stugor och våra moderna grupp- och konferensrum slukar allt mellan 12 och 600 gäster. Maten lagar våra duktiga kockar efter önskemål och budget, både inom- och utomhus.

För mer information och bokning:

Kontakta Anki Andersson på 0490-258018