Hojrock

15-17 juni 2017

Efter tjugo år på Gränsö Slott tar HojRock ett jättekliv över viken för att göra en nysatsning på Västervik Resort.

Den 15-17 juni 2017 kommer tusentals hojåkare att gästa resorten, där det i tre dagar kommer att snackas hoj, spelas musik av världsartister, finnas möjlighet att testa hojar från flera ledande tillverkare, handla mc-prylar och mycket mer!

Brudar bågar & bubbel, mc-träffen för tjejer, som hölls i somras på Västervik Resort återkommer i år också och utvecklas som en egen del i HojRock, där det byggs vidare på sommarens event. Här handlar det om att förena nyttigheter med inslag av nöje med föreläsningar och aktiviteter.

Anledningen till att HojRock valt att flytta evenemanget till Västervik Resort är flera. Förutom den fantastiska anläggningen finns helt andra förutsättningar när det gäller infrastruktur och bekvämligheter för besökaren. Möjligheten att erbjuda fasta installationer med duschar, toaletter, tvättmöjligheter och el till samtliga campbesökare gör att vi tillgodoser våra besökares önskan om bekvämare boende, säger arrangören. Här finns också möjlighet att under dagarna spendera tid på anläggningens alla aktiviteter. Vi ser fram emot att önska våra besökare välkomna till Västervik Resort i sommar! För mer information om HojRock och Brudar, Bågar & Bubbel, besök www.hojrock.se och www.brudarbagarbubbel.se.

För bokning av boende: Kontakta Västervik Resorts reception på tel. 0490-258000, eller skicka ett mail till vastervikresort@vastervik.se

OBS! Vid bokning av stugor gäller endast datumen 14-18/6, 4 nätter. 

Varm välkomna till HojRock torsdag-lördag 15 – 17 juni 2017!