Upzone Äventyrspark på Västervik Resort

Upzone välkomnar dig till äventyr, lek och friluftsaktivitet utöver det vanliga. Kom och sväva mellan trädtopparna på höghöjdsbanor och vajrar, hitta din utväg ur vårt Escape Game eller varför inte utmana vänner/familj i vår lagkamp? Välj och kombinera bland ett flertal aktiviteter för hela familjen, kompisgänget eller företaget. Vi hjälper dig att göra din naturupplevelse till ett minnesvärt äventyr.

Tider för äventyren bokas på upzone.se eller i Upzones gästservice som du hittar i rotundan bakom restaurang Topolino. Alla aktiviteter startar i Rotundan och frågor angående banor, säkerhet, bokning mm besvaras av Upzone på telefon 010-110 23 23

 

Upzone håller öppet fram till den 25 september 2022 och hälsar på återseende våren 2023!

 

Klättring i höghöjdsbana

Prova Upzone’s populäraste och mest uppskattade aktivitet – Äventyrsklättring i våra höghöjdsbanor är ett äventyr på 2,5 timme – under äventyret får du uppleva höga höjder, klättra, balansera och åka linbana bland trädtopparna.
En rolig utmaning där alla kan klättra på sin egen nivå. Så det är helt okej om någon av er är lite rädd för höjder – vi på Upzone kommer ta väl hand om er. I alla våra parker har vi olika zoner som markerar höjden och svårighetsgraden. Alla zoner innehåller ett flertal olika hinder eller långa ziplines som är uppspända mellan träden.
Våra ziplines kan varierar mellan 20 – 140 meter beroende på avstånd mellan träden. Ni väljer själva vilken av våra olika banor ni vill klättra och väljer detta på plats i parken efter er gemensamma introduktion och säkerhetsgenomgång.

Ni bokar via Upzones hemsida på https://www.upzone.se/stader/upzone-vastervik/hoghojdsbana-vastervik/

Är ni en barnfamilj som tänk boka klättring?

Då kan ni boka klättring i höghöjdsbana familjepaket 2,5h . Vi erbjuder då klättring i våra höghöjdsbanor – till ett lite billigare pris.
Läs mer och boka på vår hemsida https://www.upzone.se/stader/upzone-vastervik/hoghojdsbana-vastervik/

Företagsklättring

Vill ni komma med ert företag och klättra?
Läs mer på vår hemsida https://www.upzone.se/foretagsevent/

Boka och ordna årets roligaste barnkalas

Slipp stöket hemma och låt dagen hos oss bli ett äventyr – ett kalas som ni alla kommer att minnas! Kalaset börjar med en säkerhetsgenomgång på ca 30 minuter, sedan kan äventyret börja. Vilka zoner barnen får klättra i är beroende på deras längd. Kalaset ska väljas efter längden som finns hos majoriteten av barnen.
En guide kommer ha ett ögat på era barn under tiden de klättrar men övervakar samtidigt säkerheten, stöttar och hjälper alla gäster i parken. Därför behöver minst 1 vuxen klättra med, detta varierar dock beroende på vilket paket man väljer att boka.
Läs mer och boka på vår hemsida https://www.upzone.se/grupper/barnkalas/

Möhippa / svensexa

Vi har en rad olika aktiviteter som gör er möhippa eller svensexa till den bästa. Allt ifrån klättring i våra höghöjdsbanor till ett escape game eller varför inte en lagkamp! Kika vilka aktiviteter som erbjuds i Västervik!
Läs mer på vår hemsida https://www.upzone.se/grupper/mohippa-svensexa/

The Hidden Treasure

Ni ska tillsammans ta er an uppgiften att knäcka de mystiska gåtorna och knäcka koderna för att bryta upp skattkistorna. Men var vaksamma! För att komma åt skatten krävs kvicktänkande, list och lagarbete. Spela detta roliga rymningsspel tillsammans med vänner, familj eller kollegor! Ni kan även utmana varandra i Battle Mode för att se vilket team som egentligen är bäst.
Läs mer om vårt unika escape game på vår hemsida https://www.upzone.se/upplevelser/escape-game/

Lagkampen

Lagkampen är ett spel där er kommunikation, fysiska förmåga och samarbete i lag utmanas. Ni kommer att under 1 till 2 timmar möta utmaningar som ni tidigare inte mött på, men med samarbete och kommunikation kommer ni att tillsammans ha framgång i spelet. Välkommen till Upzones Lagkamp som påminna om en rolig 5 kamp.
Läs mer om vår lagkamp på vår hemsida https://www.upzone.se/grupper/upzone-forening/

Välkomna till Upzone!