Viktig information om covid-19
Vi värnar om att skapa en säker och trygg miljö för våra gäster och medarbetare. Västervik Resort håller verksamheten öppen efter myndigheternas rekommendationer och har vidtagit en rad åtgärder för att öka säkerheten och minska spridningen av virus Covid-19.
MENY
Stäng

SUP och Kajakuthyrning

Utforska skärgården på egen hand-

Ostkustenkajak med Christian och Eva-Karin vid paddeln har funnits i 10 år och vi har i år 10-års Jubileum. Att då öppna ett nytt kajakcenter på Västervik Resort känns utvecklande. Vi tar över Karins och Johans verksamhet som de har haft sedan 2013. Idag finns vi på Eköns naturreservat i Gryts Skärgård där vi har ca.70 kajaker, SUP board mm för Uthyrning, försäljning, kurser och event. Vi ser fram emot att få utforska Västervik och Tjust vackra skärgård.

Vi finns vid Saunan på Västervik Resort. Härifrån har du den perfekta startplatsen för din paddeltur. Från vår strand glider du snabbt över till de första öarna och sen ligger skärgården öppen för dig!  Om du vill testa SUP har vi det perfekta läget med sandstrand, skyddad liten vik och härliga öar att glida runt bara ett par minuters paddling iväg. SMSa, ring, maila eller kom ner till oss på stranden för att boka din kajak eller bräda.

Öppettider 2020

1/7-31/7
Alla dagar: 10.00 – 18.00
Öppettider mellan hög- och eftersäsong styrs av vädret, kika in på hemsidan, skicka ett sms eller slå en signal för exakta tider.

SAUNAN-
Drop-in Sauna hela sommaren mellan klockan 10-18
Från 1 juli har vi öppet bastun för drop-in.
Omklädningsrum, bastu, dusch, badtunna och relaxavdelning med bord och stolar ingår.
Öppet 13-18 alla dagar.

Vid förfrågningar ring/smsa till 070 541 85 37 eller mejla till paddlaivastervik@gmail.com