MENY
Stäng

SUP och kajak

Utforska Västerviks skärgård på egen hand

Outdoorguiding hyr ut kajak och SUP nere vid Saunan på Marielundsområdet. Hos oss kan du hyra din kajak eller paddelbräda-SUP, för ett par timmar eller veckolånga äventyr. Vi har guidade turer och kurser på olika nivåer.

Välkommen till OutdoorGuiding Kajak & SUP!

Vi finns vid Saunan på Västervik Resort. Härifrån har du den perfekta startplatsen för din paddeltur. Från vår strand glider du snabbt över till de första öarna och sen ligger skärgården öppen för dig!  Om du vill testa SUP har vi det perfekta läget med sandstrand, skyddad liten vik och härliga öar att glida runt bara ett par minuters paddling iväg. SMSa, ring, maila eller kom ner till oss på stranden för att boka din kajak eller bräda.

På tisdagar klockan 18 bär det av på förbokade kvällspaddlingarna. Njut i tre härliga timmar av sommarkvällen i ett rofyllt Tjust Skärgård med trevliga guider. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av paddling utan prata med Karin och gänget och häng med på en trevlig upplevelse!  NYHET! I år kör vi också dagsturer. Varje fredag, 13.00 – 16.00!

Nu har vi också bastu! Passa på att mjuka upp dig efter en paddeltur, eller kom bara och njut en gråmulen dag. Drop-in hela sommaren.

Öppettider 2019

1/7-31/7 Alla dagar: 10.00 – 18.00 Öppettider mellan hög- och eftersäsong styrs av vädret, kika in på hemsidan, skicka ett sms eller slå en signal för exakta tider.

SAUNAN Från 1 juli har vi öppet bastun för drop-in. Omklädningsrum, bastu, dusch, badtunna och relaxavdelning med bord och stolar ingår. Öppet 13-18 alla dagar.

Turer Under hela juli månad har vi guidade dags- och kvällsturer varje vecka. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, nivån anpassas efter deltagarna. Simkunnighet är ett krav. Dagsturer: Fredagar 13.00 - 16.00 Kvällsturer: Tisdagar 18.00 - 21.00. Pris: 300 kr

Anmälan via SMS, telefon, mail eller hos oss, senast lunch dagen innan. Skriv namn, telefonnummer, datum för önskad tur och antal deltagare så återkommer vi med bokningsbekräftelse.

Ytterligare tillfällen kommer att läggas upp löpande under säsongen.

Guide/ Instruktör Det behöver inte vara dyrt att få din egen privata guide eller instruktör. Vi tar 300 kr/h för guide/instruktör. Då bestämmer ni själva upplägget på turen eller kursen. Perfekt om det är första gången i en kajak och ni vill börja med någon timma med instruktör innan ni ger er ut på egen hand eller om ni vill träna lite extra på kamraträddning och känner att en timma med instruktör skulle göra susen. Eller om ni vill ge er ut på en guidad tur i skärgården men ingen av våra turer passar ert schema. Kostnaden är per guide/instruktör och ni kan vara upp till 6 deltagare per guide. Kostnad för kajakhyra för aktuell tid tillkommer.